Mi az a kredit?

 • 1.
  Mi az a Zeneszöveg kredit?

  Figyelem, bejelentkezés szükséges a szolgáltatás eléréséhez! A Zeneszöveg kredit egy fizetési lehetőség, amely olyan, mintha valós pénzt használnál. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni számodra a vásárlást, sőt akár még kedvezményesebb áron elérhetővé tenni néhány terméket mind a Zeneszöveg.hu mind a Zenekupon.hu oldalon. A kreditek segítségével egyszerűen juthatsz gitártabulatúrákhoz, kottákhoz, akár zenékhez, miközben a kreditekkel a zenekart támogatod. A Zenekupon oldalon pedig aktualitásokat, akciókat vásárolhatsz meg.

  Az ajánlatok alatt található „Megveszem most” gomb kizárólag kredit tulajdonosoknak nyújt segítséget abban, hogy két kattintással már magukénak is tudhassák az aktuális terméket. A gombra kattintva a vásárlási szándékodat jelszavad megadásával kell csupán megerősítened és azonnal Tiéd is a terméket/szolgáltatást kedvezményesen biztosító kupon.
 • 2.
  Mennyibe kerül egy kredit?

  Az átváltása igen egyszerű.
  1 kredit = 10 forint
 • 3.
  Hogyan tudom feltölteni a kredit egyenlegemet?

  Több lehetőség közül is választhatsz, mindegyik nagyon egyszerű! A "Töltsd fel egyenleged" ablakban található "Feltöltés" gombra kattintva megadod a kívánt kreditek számát (min. 50 kredit), kiválasztod a fizetés módját és a fizetés sikeres teljesülése után már meg is jelenik egyenlegeden a kívánt mennyiség.
  Fizetni többféleképpen tudsz, bankkártyával, banki átutalással vagy a hamarosan elérhetővé váló Zeneszöveg kredit feltöltő kártyával.

  •    Kártyás fizetés: bankkártyádról levonásra kerül a kredit ellenértéke, mely sikeres fizetés esetén azonnal megjelenik kredit egyenlegeden.

  •    Átutalásos fizetés: Az utasításoknak megfelelően utald el az összeget a megadott bankszámlaszámok valamelyikére és töltsd ki a közleményt az oldalon, illetve email-ben kapott utasítások alapján. Ezután a türelmedet kérjük, mivel az összeg megérkezése eltarthat egy ideig banktól függően, de maximum 24 órán belül megjelenik egyenlegeden. Ha a banktól megkaptad a visszajelzést, hogy a pénz elutalásra került a megadott bankszámlaszámra, nincs miért aggódnod az összegnek meg kell érkeznie hozzánk.

  •    hamarosan elérhető az ún. Zeneszöveg kredit feltöltő kártya, melyet számos üzletben megvásárolva és oldalunkon beváltva könnyedén tudsz kreditet vásárolni oldalunkon. A 2000, 5000, 10000 forint értékű kártyákkal 200, 500 illetve 1000 kredittel tudod feltölteni egyenleged. A kártya kaparós felület alatt található egyedi kódot kell beírnod a kredit feltöltő oldalon a megfelelő fizetési mód választásával (Feltöltőkártya). Figyelem, a szolgáltatás bevezetés alatt, jelenleg még nem elérhető!

 • 4.
  Hol találom a krediteimről szóló információkat?

  Kredit egyenlegedet bejelentkezésedet követően a jobb felső sávban a felhasználóneved alatt folyamatosan feltűntetjük.

  Az „Adataim” gombra kattintva a „Krediteim” fül alatt találod aktuális kredit egyenlegedet, illetve a kredit vásárlásaid történetét.
 • 5.
  Feltöltöttem az egyenlegemet, de nem jelent meg az összeg a kredit számlámon. Mi a teendő?

  Banki átutalással esetén az összeg számlánkra történő megérkezése eltarthat egy ideig az indító banktól függően. Ha a bankodtól megkaptad a visszajelzést, hogy a pénzt levonták, nincs miért aggódni az összeg meg fog érkezni hozzánk.

  Ha bankkártyával fizettél de nem jelent meg az összeg az egyenlegeden, akkor frissíts rá az oldalra (böngészőkben F5 általában). Amennyiben továbbra sem látod a feltöltött krediteket vedd fel velünk a kapcsolatot a kredit@zenekupon.hu e-mail címen.
 • 6.
  Meddig érvényesek a vásárolt krediteim? Visszaválthatom azokat?

  A megvásárolt kreditek a vásárlástól számított 1 évig állnak rendelkezésedre. Minden egyes kredit vásárlással, illetve felhasználással újabb egy évig meghosszabbodik a lejárati idő. A kreditek visszaváltására nincs lehetőség.

Töltsd fel egyenleged

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Vásárlás menete
 • 1. Kattints a termékre!
 • 2. Ismerd meg jobban!
 • 3. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni!
 • 4. Váltsd be a kuponodat!
-0%
Akár:0 Ft
Helytelen felhasználónév vagy jelszó!