Hahó Együttes: Rózsi néni, sok a szatyor! CD GYEREKLEMEZ!

Hahó Együttes: Rózsi néni, sok a szatyor! CD GYEREKLEMEZ!

Hahó Együttes: Rózsi néni, sok a szatyor! - új lemez! Az Éljen a Szeretet ereje! című dalhoz elkészült egy friss klip is, s még számos izgalmas újdonság vár a gyerkőcökre tavasszal! A lemez előrendelhető, átvétel és postázás várhatóan április elejétől!


A dalok ezúttal is a környezetvédelem fontosságához, az egymáshoz való hozzáállásához, valamint a gyerekek életének fontosabb témaköreihez is kapcsolódnak. Mind a lemez dalai, mind az új klip, mind pedig az együttes tavaszi megmozdulásai alátámasztják a fentieket.

Anyák napi köszöntő daluk klipje IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.


A zenekar frontembere, Kardos-Horváth János, akit a Kaukázus zenekar énekeseként is ismerhet a közönség, ezúttal olyan témákat állított a középpontba, mint a barátság, a szeretet, az egymás iránti tisztelet, az Anyák napja, az ovis ballagás és a fogtündér legendája. Janót rendszeresen hallhatjuk az Anyám tyúkja című, gyerekeknek szóló, hétvégente a Petőfi rádióban hallható műsor műsorvezetői székében. Vendégeivel a zenész egyik dalát dolgozza át, s ír hozzá gyerekeknek szóló tartalommal bíró szöveget, melyet aztán közösen elő is adnak. Ennek eredménye a szívhez szóló Ballagós dal is. A dalt a Quimby – Most múlik pontosan zenei alapja alkotja, s biztos, hogy az óvodás ballagási ünnepségek kedvencévé válik.

Ahogyan az összes szülő szeme könnyes lesz ettől a daltól, úgy fognak meghatódni az Anyukák az Anyák napi címet viselő nótától, amely a Tavaszi szél dallamára íródott. Mindkét dal felkerült a lemezre karaoke vezióban is, hogy a gyerkőcök ezekkel köszönthessék majd az Anyukákat és búcsúztathassák a vidám ovis éveket.

A lemez címadó dala, a Rózsi néni, sok a szatyor!, amely önmagában mosolyra fakaszt, egy mindannyiunk számára ismerős, olykor bosszantó, ám mégis szórakoztató pillanatot örökít meg a bevásárlás mozzanatai közül. Ehhez a dalhoz a Nickelodeon segítségével hamarosan egy nagyon izgalmas klip is készül, amelyben a legfontosabb feladata a gyerekeknek lesz. A videóval kapcsolatban hamarosan több részletet is elárulunk, mind a zenekar, mind pedig a Nickelodeon felületein.

A lemezen énekel a zenekar billentyűsének kislánya, Domokos Kamilla, verset mond Kardos-Horváth János kislánya, Lenke, valamint énekel a Keveháza utcai Általános Iskola Alsótagozatos kórusa illetve cajun-on játszik Bánházi Gábor, aki a dalok maszterizálását is végezte. A dalok hamarosan az összes digitális zeneáruházban elérhetőek lesz, s természetesen a koncerteken fizikai formátumban is hozzá lehet majd jutni a koronghoz. Az első videóklip az Éljen a Szeretet ereje! című dalhoz készült: a legfontosabb dologról szól, amellyel a gyerkőcöket körülvehetjük. A klipet Regős Ábel rendezte és a lenti linre kattintva tudjátok megnézni: A Hahó Együttes tavasszal olyan eseményeken is fellép majd, amelyeknek központi témái a tagok számára is fontosak: hallhatjuk majd őket környezetvédelemmel és tudatos életmóddal, valamint egészséges táplálkozással foglalkozó és Föld napi rendezvényeken is, ahol a gyerkőcök játékos formában tanulhatják meg a fentiekkel kapcsolatos hasznos tudnivalókat. További izgalmas történés az együttes életében hogy Gyereknapon (május 29.) kerül adásba a Petőfi rádió Akusztik című műsorában a Hahó Együttes programja, az Anyám tyúkja meghívott zenészeivel, friss dalokkal és gyerkőcökkel a közönségben, melyek közül néhányan egy játék keretében belépőt nyerhetnek majd a műsor felvételére, a Magyar Rádióba. Figyeljétek a Hahó Együttes online felületeit a legfrissebb tudnivalókért!

A lemez digitális formában is megvásárolható lesz világszerte az összes zeneáruházban, az ECDC jóvoltából!

 1. Dallista:
 2. Lelkecském
 3. Rózsi néni, sok a szatyor!
 4. Éljen a Szeretet ereje!
 5. Barátság
 6. Miért féljek?
 7. Anyák napi köszöntő vers
 8. Anyák napi köszöntő dal
 9. Ballagós dal
 10. Szabályos korosztályos paródia
 11. Ha én felnőtt leszek
 12. Fogtündér
 13. Anyák napi köszöntő dal (karaoke verzió)
 14. Ballagós dal (karoke verzió)

 

Kardos-Horváth János további dalszövegei a Zeneszöveg.hu oldalán IDE kattintva tekinthetőek meg.


Fontos:

A házhozszállítás és a személyes átvétel a december 20 után történő rendelések esetén január 3-tól történik.

- a kupon beváltásának helye: Zeneszöveg.hu átvevőpont (Computer Cool üzlet) 1137. Budapest, Radnóti Miklós u. 7.

Nyitvatartás:


Hétfő - 14.00-18.00

Kedd - 12.00-15.00

Szerda - 12.00-19.00

Csütörtök - Zárva

Péntek - 12.00-18.00

Szombat, Vasárnap - Zárva

 

 

Nagyobb térképre váltás

Eredeti ár: 2.900 Ft

Készlet: 30 db

Kreditár: 200

Hátralévő idő:

-31%
Akciós ár: 2.000 Ft

Töltsd fel egyenleged

VAN MEGOLDÁS könyv
VAN MEGOLDÁS könyv
-0%
Akár:4500 Ft
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Vásárlás menete
 • 1. Kattints a termékre!
 • 2. Ismerd meg jobban!
 • 3. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni!
 • 4. Váltsd be a kuponodat!
Biztosan megveszi a Hahó Együttes: Rózsi néni, sok a szatyor! CD GYEREKLEMEZ! terméket creditért?
Ehhez kérjük erősítse meg jelszavát!

Nincs elég kredit. Feltöltés Most nem.
Helytelen felhasználónév vagy jelszó!